Κατηγορίες
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η EasyJet θα πετάξει με το 90% του στόλου της παρά τις καλοκαιρινές αμφιβολίες

Έτοιμη να αυξήσει τα δρομολόγια των καλοκαιρινών της πτήσεων, μετά την χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν για τον Covid, δήλωσε η EasyJet.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου, Johan Lundgren, η αεροπορική εταιρεία αναμένει να λειτουργήσει περίπου το 15% της χωρητικότητας στο τρέχον τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου.

«Έχουμε τη δυνατότητα να ανακάμπτουμε γρήγορα για να λειτουργούμε το 90% του τρέχοντος στόλου μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου για να καλύψουμε τη ζήτηση», δήλωσε ο Lundgren κατά τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων της αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με το Reuters, παρά τις αμφιβολίες για την επιβατική κίνηση της θερινής σεζόν, η αεροπορική δεν έδωσε στη δημοσιότητα το πλάνο χωρητικότητας για το δ’ τρίμηνο του έτους (Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2021).

«Δεδομένου του συνεχιζόμενου επιπέδου βραχυπρόθεσμης αβεβαιότητας, δεν θα ήταν σκόπιμο να δοθεί περαιτέρω οικονομικό guidance», ανέφερε ο ίδιος.

Τέλος, ο βρετανικός αερομεταφορέας σημείωσε ότι το πρόγραμμα περικοπής κόστους είναι στο σωστό δρόμο, γεγονός που θα επιτρέψει την εξοικονόμηση 500 εκατ. λιρών εφέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *