Κατηγορίες
LOGISTICS

Η SARMED θα προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης εμπορευμάτων στην “Χάλυψ Δομικά Υλικά ΑΕ”

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε., μέλος του ΗeidelbergCement Group, για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης των εμπορευμάτων της στις εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής, ανακοίνωσε η SARMED.

Ο όμιλος HeidelbergCement Group δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε. στον κλάδο τσιμέντου με την εμπορική επωνυμία “Τσιμέντα Χάλυψ”, στο λατομικό κλάδο με την εμπορική επωνυμία  “Λατομεία Χάλυψ” και στον κλάδο σκυροδέματος με την εμπορική επωνυμία “Ετ Μπετόν”.

Έχει επίσης ένα σταθμό αποθήκευσης και διανομής, στο Δυρράχιο Αλβανίας με την επωνυμία Eurotech Cement SH.P.K.

Κατά την ίδρυσή της ,το 1873, η HeidelbergCement ήταν ένας τοπικός κατασκευαστής τσιμέντου με ένα εργοστάσιο στη Χαϊδελβέργη.

Σήμερα, 148 χρόνια αργότερα, ο όμιλος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικοδομικών υλικών στον κόσμο με κορυφαίες θέσεις στην αγορά – 1η θέση στον τομέα της συνολικής παραγωγής αδρανών υλικών, 2η θέση στην παραγωγή τσιμέντου και 3η θέση στην παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος.

Απασχολεί περίπου 57.000 άτομα, σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες, σε πάνω από 50 χώρες στις 5 ηπείρους και έχει πραγματοποιήσει σημαντικά επενδυτικά προγράμματα με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων του, καθώς και την επαρκή προστασία του περιβάλλοντος από τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *