Κατηγορίες
LOGISTICS

Νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο από την Prodea

Για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα των logistics μίλησε στο Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Άρις Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea Investments.

Όπως τόνισε, ο τομέας των logistics παρουσιάζει ευκαιρίες για επενδύσεις, λόγω της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, της διακίνησης εμπορευμάτων μέσω της Ελλάδας και της αντοχής του κλάδου την περίοδο της κρίσης.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις που έχει αναλάβει  η εταιρεία, ο κ. Καρυτινός τόνισε πως ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο και ότι υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα 50 εκατ. ευρώ στα logistics για φέτος.

Για το project του Πύργου του Πειραιά τόνισε πως «είναι ένα εμβληματικό κτίριο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023 και θα έχει μικτή χρήση», ενώ για το Σαρόγλειο Μέγαρο στην Ομόνοια ανέφερε πως θα δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο 200 δωματίων.

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως η εταιρεία έχει σε εξέλιξη έργα 400 εκατομμυρίων ευρώ, τα 200 εκατ. από τα οποία έχουν ήδη υπογραφεί και αφορούν κυρίως κλάδους, όπως γραφεία και τα logistics.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *