Κατηγορίες
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

ΕΛΤΑ Courier: Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, το Πάσχα, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ΕΛΤΑ Courier προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τους εργαζόμενους της εταιρείας, με σκοπό να διοχετευθούν στα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, στα κεντρικά της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν 16 δέματα με δεκάδες είδη πρώτης ανάγκης όπως προϊόντα βρεφικής φροντίδας, βρεφικές τροφές και γάλατα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαρισμού και πολλά ακόμη, τα οποία απεστάλησαν στον Οργανισμό, προκειμένου να διαμοιραστούν στα σπίτια που εντάσσονται σε αυτόν.

Παράλληλα, η ΕΛΤΑ Courier, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Οργανισμού, δημιούργησε και σχεδίασε μοναδικές Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες, οι οποίες μοιράστηκαν στους συνεργάτες και εταιρικούς πελάτες της, παροτρύνοντάς τους να στηρίξουν με τη σειρά τους τον Οργανισμό στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα.

Οι δημιουργίες αυτές, στάλθηκαν επιπλέον σε bloggers & influencers για να κινητοποιήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό στα social media σε ό,τι αφορά τη λειτουργία, τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *