Κατηγορίες
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν εισιτήριο για παιδιά και βρέφη με το Summer Family Deal της AEGEAN

Δωρεάν εισιτήριο για παιδιά και βρέφη, μια δωρεάν επιπλέον βαλίτσα ανά οικογένεια, αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees και πολλά επιπλέον προνόμια συνθέτουν το “Summer Family Deal” που έχει σχεδιάσει η AEGEAN.

Στόχος, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, είναι να μπορέσουν όλες οι οικογένειες να προγραμματίσουν τα μελλοντικά τους ταξίδια με μεγαλύτερη ευελιξία, άνεση και σιγουριά.

Το Summer Family Deal

Αναλυτικότερα, η AEGEAN προσφέρει σε όλες τις οικογένειες:

  • Δωρεάν εισιτήριο για παιδιά και βρέφη και μία δωρεάν επιπλέον βαλίτσα, για κρατήσεις κάθε οικογενειακού εισιτηρίου έως 06/05 και πτήσεις από 15/05/2021 έως 31/08/2021.
  • Ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς παρέχεται η δυνατότητα αλλαγών χωρίς rebooking fees για κρατήσεις εισιτηρίων έως 14/05 και για ταξίδια σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν από 15/05/2021 έως 31/10/2021.
  • 50% έκπτωση για εισιτήρια κατοικιδίων, με χρήση του εκπτωτικού κωδικού “FAMILYOFFER” στην φόρμα κράτησης εισιτηρίου.
  • Διπλάσια μίλια Miles+Bonus
  • €15 έκπτωση για την επόμενη πτήση με κάθε PCR τεστ, μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου
  • 10% έκπτωση από τη Hertz, με χρήση του κωδικού προσφοράς «CDP 798393» στη φόρμα κράτησης της Hertz ή κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το νέο Summer Family Deal της AEGEAN  και τον ολοκληρωμένο οδηγό Aegean For Families για κάθε βήμα του οικογενειακού ταξιδιού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *