Κατηγορίες
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Την Αθήνα με την Ουάσιγκτον θα συνδέει με απευθείας πτήσεις, από την 1η Ιουλίου, η United Airlines

Η United Airlines διευρύνει τις συνδέσεις της με την Αθήνα με καθημερινές πτήσεις από τη Ουάσιγκτον, μέσω του αεροδρομίου Washington Dulles International Airport, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου (ανατολική κατεύθυνση) και τη 2η Ιουλίου 2021 (δυτική κατεύθυνση) έως και τις 3 Οκτωβρίου (ανατολικά) – 4 Οκτωβρίου 2021 (δυτικά).

Το νέο αυτό δρομολόγιο σηματοδοτεί την πρώτη καθημερινή απευθείας σύνδεση μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Αθήνας.

Το δρομολόγια είναι προγραμματισμένα βάσει και των συνδέσεων από το αεροδρόμιο Washington Dulles με περισσότερες από 95 πόλεις στη Βόρεια Αμερική και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, με θέσεις all-aisle-access Polaris business και United Premium Plus.

Το νέο δρομολόγιο Αθήνα – Ουάσιγκτον προστίθεται στο υπάρχον καθημερινό θερινό δρομολόγιο της United από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο Newark Liberty International Airport) προς την Αθήνα, το οποίο και επανέρχεται στις 3 Ιουνίου (ανατολική κατεύθυνση) & 5 Ιουνίου (δυτική).

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ATH) – Washington Dulles International Airport (IAD)

Αριθμός Πτήσης Ημέρες Δρομολόγιο  Αναχώρηση  Άφιξη Τύπος Αεροσκάφους Ημερομηνίες δρομολογίου 
UA983 Καθημερινά ATH – IAD 12:05 16:05 Boeing 787-8 2 Jul – 4 Oct 2021
UA982 Καθημερινά IAD – ATH 17:35 10:20+1 Boeing 787-8 1 Jul – 3 Oct 2021

Οι ημερομηνίες και οι ώρες υπόκεινται σε ενδεχόμενες αλλαγές.

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες ενδέχεται να υπόκεινται ακόμη σε περιορισμούς της χώρας προορισμού – καραντίνα, ιατρικά τεστ, περιορισμούς κυκλοφορίας ή άλλους υποχρεωτικούς κανονισμούς. Οι πελάτες της United θα πρέπει να επισκεφθούν για συγκεκριμένες λεπτομέρειες το σύνδεσμο Destination Travel Guide.

Όπως σημειώνει η αεροπορική, η United είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανεβάζουν τα έγγραφα του εμβολιασμού τους στην εφαρμογή της για κινητά και στην ιστοσελίδα της Travel-Ready Center.

Οι νέες εποχικές πτήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Ιούλιο και είναι ήδη διαθέσιμες για την αγορά εισιτηρίων.

Νέες πτήσεις προς Κροατία και Ισλανδία

Η United Airlines προσθέτει 2 νέες πτήσεις στο διεθνές δίκτυό της, δίνοντας περισσότερες επιλογές για το καλοκαίρι στους ταξιδιώτες, με απευθείας δρομολόγια σε χώρες που ξεκινούν να “ανοίγουν” για εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Ξεκινώντας τον Ιούλιο 2021, η United θα προσφέρει νέες απευθείας πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Newark Liberty International Airport και του Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και μεταξύ του Chicago O’Hare International Airport και του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας – με την προϋπόθεση της κυβερνητικής έγκρισης.

Η προσθήκη των νέων αυτών δρομολογίων αντανακλά το αυξανόμενο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι πελάτες της United τον προηγούμενο μήνα, βάσει των αναζητήσεων στο United.com για πτήσεις προς την Κροατία και την Ισλάνδία, που σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 61%.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν από σήμερα τις κρατήσεις τους μέσω του United.com και της εφαρμογής United mobile app.

«Καθώς χώρες σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη διαδικασία του “ανοίγματος”, οι ταξιδιώτες που έχουν σκοπό την αναψυχή, ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν την απόδραση που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό, σε νέους διεθνείς προορισμούς», είπε ο Patrick Quayle, αντιπρόεδρος διεθνούς δικτύου & αεροπορικών συμμαχιών.

«Τα αυτά νέα δρομολόγια “ξεκλειδώνουν” τη φυσική ομορφιά των προορισμών για τους επισκέπτες. Είναι επίσης η πιο επίκαιρη ένδειξη των γρήγορων  αντανακλαστικών της United για να ξαναχτίσει το δίκτυό της», καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *