Κατηγορίες
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Συνεργασία IATA και Eurofins για να δοθεί ώθηση στα αεροπορικά ταξίδια με tests

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) ανακοίνωσε συμφωνία με την Eurofins για την ενσωμάτωση του παγκόσμιου δικτύου δοκιμών COVID-19 στο IATA Travel Pass.

Η Eurofins ηγείται στις βιο-διαγνωστικές δοκιμές με 800 εργαστήρια σε 50 χώρες, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας με την IATA, το αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο της Eurofins για τον κορωνοϊό που περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους δοκιμών και εκατοντάδες σταθμούς δειγματοληψίας COVID-19 παγκοσμίως θα διατίθενται μέσω του IATA Travel Pass.

Εν μέσω της πανδημίας, απαιτούνται δοκιμές κορωνοϊού για τα περισσότερα διεθνή ταξίδια. Οπότε, στο πλαίσιο του IATA Travel Pass, τα εργαστήρια της Eurofins θα παρέχουν ασφαλή, επαληθευμένα αποτελέσματα δοκιμών σε ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Αυτό το αποτέλεσμα θα ελέγχεται από το μητρώο IATA Travel Pass των εθνικών απαιτήσεων καραντίνας για να δοθεί το “OK to Travel”. Μέσω της εφαρμογής οι επιβάτες θα μπορούν να μοιραστούν την κατάστασή τους και τα ψηφιακά πιστοποιητικά δοκιμών με τις κατά τόπους Αρχές και τις αεροπορικές εταιρείες για να διευκολύνουν το ταξίδι τους.

Βάσω Βεγ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *